Online Export Academy

What is SIB (Starters International Business)?

Het SIB traject is door de Rijksoverheid in het leven geroepen voor MKB-bedrijven die willen starten met exporteren. SIB staat voor Starters International Business en is een gesubsidieerd coachingsprogramma waarin u in ongeveer vier maanden wordt geholpen bij het voorbereiden van een exporttraject. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werkt bij de uitvoering van deze regeling samen met verschillende organisaties, waaronder TEN the export network.

Contact Us
Home » Online Export Academy

Gratis SIB traject voor MKB-bedrijven

TEN the export network is één van de weinige bedrijven binnen het SIB traject die gespecialiseerd is in food. Heeft u internationale food ambities maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Kom dan eens (vrijblijvend) kennis met ons maken! Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en risico’s voor het internationaliseren van uw concept. Samen werken we vervolgens naar een concreet actieplan toe. Hiervoor is volledige SIB subsidie mogelijk, zodat dit traject voor u geheel gratis is.

Kennismaken?

TEN is gespecialiseerd in food en heeft jarenlange internationale ervaring. Daarnaast zijn de TEN-adviseurs zelf ook ondernemer en weten zij als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te moeten houden in een eigen bedrijf. Om aandacht te blijven houden voor de lange termijn, wanneer de dagelijkse business je daarvan afleidt

Heeft u internationale ambities, maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de kansen voor uw bedrijf in de internationale food wereld? Maak dan eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij kijken graag wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Contact us

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

TEN the export network

P.O. Box 339

8440 AH Heerenveen

Netherlands