Actueel
Wij vinden het belangrijk om bij te blijven in ons vakgebied. Daarom reizen we veel en analyseren we markten, hebben we gesprekken met ondernemers, inkopers, overheden en consumenten en bezoeken we food beurzen en evenementen. We schrijven regelmatig over al onze bevindingen. Daarnaast schrijft TEN the export network blogs en artikelen voor FoodPro Network, de grootste interactieve foodportal van Nederland: www.foodpro-network.nl
TEN gaat weer op reis!
Na maandenlange reisbeperkingen mogen we de grens weer over! We gaan op zoek naar nieuwe foodontwikkelingen in Scandinavië.
Starting up in Germany with Brandt & Levie
Brandt & Levie is the story of three friends: Jiri, Geert and Samuel. Three chefs with the mission to inspire people to eat better meat. That's why they were taught by professional sausage makers and started their own sausage-making business. Here they make sausages...
Grünten neemt deel aan SIB coaching
Ben je net als start up Grünten (Veggie oats in taartsmaken) geïnteresseerd in jouw internationale kansen? Kijk dan voor gratis ondersteuning op de SIB pagina
De Brexit was al een feit
Maar sinds 1 januari jl. zijn nu ook de regels van het nieuwe EU/UK partnership van kracht. Ondersteuning is hierbij mogelijk via de Brexit- dan wel andere SIB vouchers. Kijk op de SIB pagina
Een gezond 2021 toegewenst
2020 was een bewogen jaar. Met grenzen die sloten, weer open gingen en opnieuw dicht gingen. Met ups en downs voor iedereen. Wij wensen jullie allemaal het allerbeste toe en hopen iedereen gezond en wel terug te zien in 2021!
Sunt launches banana bread at Rewe
Sunt banana bread is 'the breakfast or snack that makes you happy.' Hence the smiling logo in banana yellow. Founder Laura Hoogland has set herself the goal of saving bananas from the trash can. Because bananas are both the most eaten and the most wasted fruit product...