Exportadvies

[wpseo_breadcrumb]

TEN the export network is specialist in exportadvies

Bent u op zoek naar advies voor uw buitenlandse projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De experts van TEN the export network zijn gespecialiseerd in het verlenen van een deskundig en op maat gemaakt exportplan.

Advies voor wereldwijde export van levensmiddelen

Bij het exporteren van levensmiddelen dient rekening te worden gehouden met vele uiteenlopende aspecten. Samen met u doorlopen we de verschillende stappen om tot een voor uw bedrijf passend en effectief exportadvies te komen. Tot deze stappen behoren onder andere het bepalen van een exportstrategie, de marktselectie, partnersearch, positionering en marktentree.

We kijken hierbij zeer kritisch naar het onderscheidend vermogen van uw concept, bedrijf of service, zodat we uw kans op internationaal succes zo nauwkeurig mogelijk kunnen inschatten. In een vervolgfase kunnen wij u ook ondersteunen bij de uitvoering van het opgestelde plan

Wilt u meer weten over uw exportkansen? Neem dan contact op met TEN the export network! Wij helpen u graag verder.

En daarna begint het echte werk pas!

Als mede-ondernemers zijn wij ons ervan bewust dat na de adviesfase het echte werk pas gaat beginnen. In de praktijk loop je tegen al die zaken aan die van achter het bureau zo eenvoudig leken. Omdat wij bij TEN al jarenlang meelopen in de internationale wereld van food en zelf al die problemen aan den lijve hebben ondervonden bieden we juist ook op dit aspect toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Het liefst helpen wij bij het uitvoeren van onze adviezen, bij het opzetten van nieuwe markten, het zoeken van partners, het introduceren van concepten bij de retailers. Kijk bij exportuitvoering voor meer informatie over de implementatie van ons exportadvies.

 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.