SIB Subsidie

Wat is SIB

SIB staat voor ‘Starters International Business’ en is door de Rijksoverheid in het leven geroepen voor MKB-bedrijven die ondersteuning willen bij export. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werkt bij de uitvoering van deze regeling o.a. samen met TEN the export network. TEN richt zich uitsluitend op food & beverages bedrijven en kan 3 trajecten uitvoeren.

 

  1. SIB Coachingsvoucher – een gratis coachingstraject voor beginnende exporteurs
  2. SIB Kennisvoucher – een tailor made marktrapportage met 50% subsidie
  3. SIB Marktentreevoucher – TEN zet het export salestraject op met 50% subsidie
[wpseo_breadcrumb]

TEN ontzorgt

TEN the export network is één van de weinige bedrijven binnen het SIB traject die gespecialiseerd is in food. Heeft u internationale food ambities maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wij komen graag (vrijblijvend) kennismaken! Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en risico’s voor het internationaliseren van uw concept. Samen werken we vervolgens naar een concreet actieplan toe, stellen we een marktonderzoeksrapport op of we helpen concreet met het salestraject. Hiervoor is gedeeltelijke tot volledige SIB subsidie mogelijk. TEN begeleidt het gehele traject, van aanvraag tot en met afronding.   

Kennismaken?

TEN is gespecialiseerd in food en heeft jarenlange internationale ervaring. Daarnaast zijn de TEN-adviseurs zelf ook ondernemer en weten zij als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te moeten houden in een eigen bedrijf. Om aandacht te blijven houden voor de lange termijn, wanneer de dagelijkse business je daarvan afleidt

Heeft u internationale food ambities, maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de kansen voor uw bedrijf in de internationale food wereld? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.