SIB Coachingsvoucher

Wat is de coachingsvoucher

De SIB Coachingsvoucher is een gesubsidieerd coachingsprogramma waarin u in enkele maanden in 4-5 sessies wordt geholpen bij het voorbereiden van het exporttraject. TEN heeft een eigen praktisch format ontwikkeld; als alle vragen in het template beantwoord zijn is het exportplan klaar. Wij ondersteunen, stellen kritische vragen en zorgen met onze food kennis en ervaring dat het een solide plan wordt. Dit traject is geheel gratis.

Samen met u doorlopen we 3 fasen:

  1. Hoe kan uw bedrijf omzet genereren in het buitenland? 
  2. Wat zijn de meest interessante markten voor u? 
  3. Wat moet er nog gebeuren, voordat u kunt starten met export? 

TEN heeft inmiddels al tientallen bedrijven gecoacht met het SIB individuele coaching programma. De feedback die we terugkregen was in het algemeen erg lovend, hetgeen ook tot uiting kwam in de hoge rapportcijfers. Gemiddeld scoort TEN een 8,3!

Kijk bij de SIB cases welke bedrijven u voor gingen en lees deze praktische case van AND cheesetrade.

Meer informatie over deze coachingsvoucher kunt u ook vinden op de website van de RVO.

Kennismaken?

TEN the export network is één van de weinige bedrijven binnen het SIB traject die gespecialiseerd is in food. Dus heeft u internationale food ambities maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wij maken graag eens (vrijblijvend) kennis! Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en risico’s voor het internationaliseren van uw food concept. Samen werken we vervolgens naar een concreet actieplan toe. Hiervoor is volledige SIB-subsidie mogelijk, zodat dit traject voor u geheel gratis is.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.