Interim, training & sparring

Op zoek naar een exportmanager?

Bent u op zoek naar een exportmanager met ruime ervaring in food en export en een wereldwijd netwerk? Iemand die uw exportmanagement professioneel, pragmatisch en resultaatgericht in goede banen leidt? De ervaring leert dat er maar weinig mensen in dit specifieke profiel passen.

[wpseo_breadcrumb]

TEN the export network

Uw zoektocht eindigt bij TEN the export network. Wij hebben vele jaren ervaring in de internationale food sector en kunnen fungeren als uw exportmanager. Wij professionaliseren uw lopende business, zetten nieuwe markten op, zoeken geschikte partners en starten marketing en sales projecten. Ook kunnen wij uw binnendienst en andere betrokkenen opleiden in exportmanagement. U kunt ons op tijdelijke basis inhuren, zodat u de tijd heeft om verder te zoeken naar een vaste kandidaat (die wij desgewenst kunnen inwerken), of we kunnen voor een langere periode samenwerken. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hebben uw studenten bijvoorbeeld theoretische kennis opgedaan over exporteren en internationaal zakendoen, maar ontbreekt de nodige praktijkkennis? Wij kunnen ze met behulp van onze eigen ervaringen en bijbehorend beeldmateriaal meenemen in de ‘echte wereld’. Naast scholen bezoeken wij ook regelmatig beurzen, instellingen en bedrijven voor trainingen en workshops.

Mogelijke onderwerpen:

^

Van missie naar strategie

^

Het selecteren van exportmarkten

^

Opzetten van de marktentreestrategie

^

Bepalen van de internationale marketing mix

^

Introductie international business finance

^

(Her)positioneren van je concept

^

Omgaan met cultuurverschillen

^

Deelname aan internationale beurzen

Natuurlijk kunnen wij ook op maat gemaakte workshops en trainingen verzorgen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.