SIB Marktentreevoucher

Marktentreevoucher

TEN kan ondersteunen bij het opzetten van het salestraject in het doelland. Wij introduceren u bij lokale netwerken en hun experts, we onderhouden contacten. Wij hebben door de jaren heen wereldwijd een groot netwerk binnen de food sector opgebouwd en veel ervaring met het lanceren van producten in buitenlandse markten. Deze Marktentreevoucher is geïntroduceerd in februari 2020. Het traject wordt voor 50% gesubsidieerd tot een maximum van € 2.500.

 

Meer informatie over deze Marktentreevoucher is te vinden op de site van de RVO.

Een succesvolle marktentree

Het betreden van een nieuwe markt vergt een gedegen voorbereiding. Als dat eenmaal gerealiseerd is begint het echte werk pas. TEN heeft jarenlange ervaring met het lanceren van nieuwe concepten in buitenlandse markten. Qua marktentreemodel kan er voor een directe benadering worden gekozen zonder tussenpartijen dan wel voor een indirecte benadering met bijvoorbeeld distributeurs of agenten.

Met al deze routes heeft TEN praktijkervaring opgedaan door direct met inkopers van internationale retailketens samen te werken, dan wel met distributeurs en agenten in vele landen in de wereld.

Kennismaken?

TEN the export network is één van de weinige bedrijven binnen het SIB traject die gespecialiseerd is in food. Dus heeft u internationale food ambities maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wij maken graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek ! Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en risico’s voor het internationaliseren van uw food concept. Hiervoor is SIB-subsidie mogelijk, zodat dit traject voor u ook financieel erg aantrekkelijk wordt.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.