SIB Kennisvoucher

Kennisvoucher

TEN kan een rapport op maat samenstellen voor uw bedrijf over een specifieke markt/sectorcombinatie. Dit traject wordt voor 50% gesubsidieerd tot een maximum van € 2.500. De inhoud van deze SIB kennisvoucher is gewijzigd en in de huidige vorm sinds begin 2020 van kracht.

Het rapport kan de volgende onderdelen bevatten:

  • marktanalyse
  • zakencultuur
  • wet- en regelgeving
  • concurrentieanalyse
  • marketinganalyse

We passen de inhoud aan op uw specifieke wensen en geven extra informatie waar mogelijk en nodig. TEN heeft tientallen jaren ervaring in de food sector en is als geen ander in staat nieuwe marktkansen te signaleren en u behoeden voor valkuilen. Meer informatie over deze Kennisvoucher is te vinden op de site van de RVO.

Kennismaken?

TEN the export network is één van de weinige bedrijven binnen het SIB traject die gespecialiseerd is in food. Dus heeft u internationale food ambities maar ontbreken tijd, kennis en/of ervaring? Wij maken graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en risico’s voor het internationaliseren van uw food concept. Hiervoor is SIB-subsidie mogelijk, zodat dit traject voor u ook financieel erg aantrekkelijk wordt.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.