Foodondernemers in beeld

Foodondernemers

Ons bedrijf TEN the export network bestaat meer dan 10 jaar. In de afgelopen jaren hebben we met heel veel interessante mensen mogen samenwerken. Met een aantal van hen blikken we terug, maar kijken we vooral ook vooruit naar de komende jaren.  Wat staat ons allemaal nog te wachten in de internationale food sector? Kijk en luister naar deze inspirerende food ondernemers.

[wpseo_breadcrumb]

Op bezoek bij Puccini Bomboni

Chocolatier Sabine van Weldam neemt ons mee in de wereld van Puccini Bomboni die verder reikt dan de Amsterdamse binnenstad alleen. Laat je verleiden met dit filmpje over een vakvrouw met passie voor chocolade…

Op bezoek bij Brandt & Levie

Geert, Jiri en Samuel zijn drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Wij gingen op bezoek en hoorden van Geert alles over het maken van de lekkerste worst van goed gehouden varkens èn over de uitdagingen van het ondernemer-zijn.

Op bezoek bij Let’s Salsa

Kitchen Republic is een broedplaats voor jonge food startups. Dat daar potentie tussen zit bewijst Let de Jong met haar Mexicaans/Californische hot sauces en taco’s. So, Let’s Salsa met dit prachtige verhaal.

Op bezoek bij De Molkerei

De afgelopen maanden hebben wij samen mogen werken met een bevlogen food onderneemster aan de Waddenzee. Kijk en luister naar het openhartige verhaal van Hedy Hartog over geitenkaas en afgeleide producten daarvan.

 

 Op bezoek bij Mocca d’Or

Recentelijk bezochten wij koffiebranderij Mocca d’Or. Over succesvol ondernemerschap, internationale ambities en potentiële valkuilen gaat bijgaand interview met food ondernemer Wouter Jansen van Velsen.

 Op bezoek bij Heks’nkaas

Afgelopen maand gingen we op bezoek bij Michel Wildenborg van Heks’nkaas. Bekijk onderstaand interview over een bedrijf met grote internationale ambities en een bijzondere kijk op het kaassegment…

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.