Edeka Zurheide – Welt des Genusses

Het is een verademing om in discount retailland Duitsland een Edeka Zurheide binnen te stappen. De aanduiding ‘Erlebnis-supermarkt’ schept hoge verwachtingen, maar deze worden meer dan waargemaakt. Naast het gewone supermarktassortiment dat prachtig is uitgestald en belicht vind je diverse counters met speciale, kwaliteitsproducten. Deze worden soms ter plekke bereid en kun je meenemen of aan de bar of tafeltje kunt nuttigen. Blurring in optima forma dus.

[wpseo_breadcrumb]

Er zijn inmiddels acht Zurheide’s te vinden, alle net over de Nederlandse grens, en zeker een bezoek waard. In Düsseldorf im Crown aan de Berliner Allee vind je 53.000 artikelen, waaronder meer dan 1.000 artikelen onder het eigen ‘Zurheide’ label. Er is een groot assortiment exotisch fruit en groenten, uitgebreide kaas-, vlees- en wijncounters waar je ter plekke kunt proeven en een maaltijd kunt nuttigen. Chef-koks maken je pastaatje ‘fatto in casa’ klaar voor de lunch en daarna kun je nog even een espresso met zeer betaalbare Laugenstange, Sachertorte of Windbeutel in de pâtisserie nuttigen. Een andere optie is een vega Minz-Ratatouille in vegetarisch restaurant Pythagoras of misschien ga je voor een lekkere verse sushi in de Sushi Bar met een sapje uit de Saft & smoothiebar. Wie voor exclusief gaat kiest een keer voor een kaviaar met champagne lunch in de Champagne Club Bar. Met keuze uit 150 cuvées van meer dan 30 champagnehuizen moet er iets bijzonders te vinden zijn. Hier betaal je natuurlijk wel voor en gezien het gering aantal bezoekers aan deze counter is dit niet voor iedereen een logische lunchkeuze.

Op 31 maart 2019 is Zurheide Feine Kost 10 jaar actief in Düsseldorf. Het begon met de vestiging aan de Nürnbergerstrasse in Reisholz en zal worden gevierd met een Gourmetfestival in de 1-jaar oude ‘Im Crown’ in hartje stad. Een dag lang worden de 12.000 vierkante meters omgetoverd tot een locatie voor eersteklas catering. Vele koks en leveranciers zullen zich presenteren aan het culinaire en professionele publiek. Voor € 129,= pp kunt u erbij zijn!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.