Trainingen en workshops

Wij geven onze kennis graag door via trainingen en workshops

De exportkennis die wij de door de jaren heen hebben opgedaan, geven we graag door aan anderen. Door middel van workshops, gastcolleges, presentaties of trainingen delen wij onze passie voor het op de markt brengen van voedingsmiddelen, en alles wat daarbij komt kijken. Met een veelheid aan business cases kunnen wij inzoomen op elk gewenst exportonderwerp.

Laten we kennis maken
[wpseo_breadcrumb]

Hebben uw studenten bijvoorbeeld theoretische kennis opgedaan over exporteren en internationaal zakendoen, maar ontbreekt de nodige praktijkkennis? Wij kunnen ze met behulp van onze eigen ervaringen en bijbehorend beeldmateriaal meenemen in de ‘echte wereld’. Naast scholen bezoeken wij ook regelmatig beurzen, instellingen en bedrijven voor trainingen en workshops.

Mogelijke onderwerpen:

^

Van missie naar strategie

^

Het selecteren van exportmarkten

^

Opzetten van de marktentreestrategie

^

Bepalen van de internationale marketing mix

^

Introductie international business finance

^

(Her)positioneren van je concept

^

Omgaan met cultuurverschillen

^

Deelname aan internationale beurzen

Natuurlijk kunnen wij ook op maat gemaakte workshops en trainingen verzorgen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.