Actueel
Wij vinden het belangrijk om bij te blijven in ons vakgebied. Daarom reizen we veel en analyseren we markten, hebben we gesprekken met ondernemers, inkopers, overheden en consumenten en bezoeken we food beurzen en evenementen. We schrijven regelmatig over al onze bevindingen. Daarnaast schrijft TEN the export network blogs en artikelen voor FoodPro Network, de grootste interactieve foodportal van Nederland: www.foodpro-network.nl
Food road trip N-Italië
Deze zomer hebben wij lokale food trends opgesnoven tijdens onze food tour door Noord-Italië. Met onder andere chocolade specialiteiten in Turijn, pansoti in Genua, friggione in Bologna… om je vingers bij af te likken!
Samenwerking De Fryske
We kijken terug op een prachtige samenwerking met De Fryske, ontzettend lekkere kaas op duurzame en authentieke wijze gemaakt!
Back to London
Londen, maart 2021 Het is op de kop af drie jaar geleden dat we voor het laatst in Londen waren. Destijds stond alles in het teken van de Brexit, inmiddels is zelfs het Covid-19 nieuws uitgedoofd om plaats te maken voor de ‘Ukraine invasion’. Maar...
Op koers
Zo aan het begin van 2022 willen wij iedereen een heel mooi, gezond en smakelijk foodjaar toewensen. We hebben de laatste tijd iets minder van ons laten horen. Dat betekent niet dat we niet met TEN zijn bezig geweest. Integendeel, ook het afgelopen...
Gelukkig 2022
Wij wensen iedereen een heel mooi en gezond nieuw (food)jaar toe. Ook in 2022 blijven wij foodbedrijven ondersteunen, dus wie weet komen we elkaar tegen! Albert en Janet
Food start-up Bikl verkent exportkansen
Ondanks alle aandacht voor een gezonde leefstijl, waarbij goede voeding bovenaan het lijstje prijkt, eten we nog steeds te weinig groente. Wat zou het helpen als we hierbij wat meer ondersteund zouden worden door food producenten. Een food startup die hiermee aan de...