Actueel
Wij vinden het belangrijk om bij te blijven in ons vakgebied. Daarom reizen we veel en analyseren we markten, hebben we gesprekken met ondernemers, inkopers, overheden en consumenten en bezoeken we food beurzen en evenementen. We schrijven regelmatig over al onze bevindingen. Daarnaast schrijft TEN the export network blogs en artikelen voor FoodPro Network, de grootste interactieve foodportal van Nederland: www.foodpro-network.nl
Chinese and pigs from Brabant
So there they are, the bus makes a last turn and stops in front of the Heihoef farm About forty Chinese get out of the bus and immediately start taking pictures on their smartphones. It was indeed a beautiful site, the Heihoef farm – or actually ‘Heyde Hoeve’ as...
Hoe logisch is bio?
Recentelijk vond de Biofach weer plaats, de grootste biobeurs ter wereld. Locatie: Nürnberg, Duitsland. Aantal standhouders: 3.200, aantal bezoekers: 50.000 uit 134 landen. Ieder jaar wordt deze beurs weer groter en professioneler. Logisch, want ‘bio’ is groeiende en...
80% supported companies starting with export
The Netherlands is well-known for its prominent position as exporting country and the export outlook is promising. The CBS (Dutch Central Bureau for the Statistics) announced earlier this month that export has grown with 7% compared with the same period in 2016. The...
The spirit(s) of Soho
What is more convenient in life than combining business with pleasure? On September 1st 2017, the day of our 10th TEN anniversary, we would be in London because of a meeting at the headquarters of Marks&Spencer. As London is a real food mecca, this is not a bad...
Ontwikkeling eigen merk ‘gerecycelde’ kaas
AND Cheesetrade loopt al jaren voorop qua trends; dit bedrijf schoont kazen, zodat ze een ‘tweede leven’ krijgen. AND wil echter minder afhankelijk worden van haar leveranciers en zichzelf ook internationaal op de kaart zetten.[wpseo_breadcrumb]AanpakSamen met het...
Inspired by nature
The Scandinavian forests appear to be an enormous source of food and inspiration for new dishes Anny Nyman, biologist and environmental educator, often strolls through the forest together with local food chef Nick Victorzon to find everything nature has to offer. With...