Exportuitvoering

Op zoek naar een exportmanager?

Bent u op zoek naar een exportmanager met ruime ervaring in food en export en een wereldwijd netwerk? Iemand die uw exportmanagement professioneel, pragmatisch en resultaatgericht in goede banen leidt? De ervaring leert dat er maar weinig mensen in dit specifieke profiel passen.

Contact opnemen

TEN the export network draagt zorg voor uw exportuitvoering

Door onze jarenlange werkzaamheden in deze branche hebben wij alles in huis om uw exportuitvoering in goede banen te leiden. Wij hebben ervaring in het aansturen van exportpartners, het positioneren van exportconcepten en het verbeteren van bestaande exportactiviteiten. Daarnaast kunnen wij u adviseren met betrekking tot cultuurverschillen, communicatie en salesactiviteiten. Kunnen wij wellicht iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op!

We kijken hierbij zeer kritisch naar het onderscheidend vermogen van uw concept, bedrijf of service, zodat we uw kans op internationaal succes zo nauwkeurig mogelijk kunnen inschatten. In een vervolgfase kunnen wij u ook ondersteunen bij de uitvoering van het opgestelde plan. Wilt u meer weten over uw exportkansen? Neem dan contact op met TEN the export network! Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.