Samenwerken met exportpartners

Het belang van een goede samenwerking

Het selecteren van de juiste exportpartner is een belangrijk startpunt. Voor het behalen van het maximale rendement in een markt is een continue, goede samenwerking met deze exportpartner echter minstens zo belangrijk. Agenten en distributeurs werken vaak voor meerdere opdrachtgevers en het is daarom zaak om genoeg aandacht te krijgen voor uw concept.

Contact opnemen
[wpseo_breadcrumb]

Vorm een team met uw exportpartner

De basis voor een goede samenwerking is wederzijds vertrouwen en commitment met betrekking tot duidelijk vastgelegde doelen. Uw buitenlandse exportpartner fungeert als uw ogen en oren in de markt. Samen kunt u dus een heel sterk team vormen. Het is belangrijk dat het klikt met uw partner, ondanks dat u – vaak letterlijk en figuurlijk – een andere taal spreekt. In een goed samenwerkingscontract staat niet alleen vermeld welke doelstellingen per jaar gehaald dienen te worden, maar ook hoe beide partijen, mocht de samenwerking onverhoopt niet goed verlopen, op een goede manier weer uit elkaar kunnen gaan zonder teveel gezichts- of marktaandeelverlies. Voor HAK hebben wij destijds het gehele exportmanagement, inclusief het zoeken naar en samenwerken met exportpartners, uit handen genomen (case). Kunnen wij iets soortgelijks voor u betekenen? Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.