Actueel

Wij vinden het belangrijk om bij te blijven in ons vakgebied. Daarom reizen we veel en analyseren we markten, hebben we gesprekken met ondernemers, inkopers, overheden en consumenten en bezoeken we food beurzen en evenementen. We schrijven regelmatig over al onze bevindingen. Daarnaast schrijft TEN the export network blogs en artikelen voor FoodPro Network, de grootste interactieve foodportal van Nederland: www.foodpro-network.nl
Home » Actueel
TEN gaat weer op reis!

TEN gaat weer op reis!

Na maandenlange reisbeperkingen mogen we de grens weer over! We gaan op zoek naar nieuwe foodontwikkelingen in Scandinavië.

Lees meer
De Brexit was al een feit

De Brexit was al een feit

Maar sinds 1 januari jl. zijn nu ook de regels van het nieuwe EU/UK partnership van kracht. Ondersteuning is hierbij mogelijk via de Brexit- dan wel andere SIB vouchers. Kijk op de SIB pagina

Lees meer
Een gezond 2021 toegewenst

Een gezond 2021 toegewenst

2020 was een bewogen jaar. Met grenzen die sloten, weer open gingen en opnieuw dicht gingen. Met ups en downs voor iedereen. Wij wensen jullie allemaal het allerbeste toe en hopen iedereen gezond en wel terug te zien in 2021!

Lees meer
Workshop Growth Strategies

Workshop Growth Strategies

Enkele weken geleden hebben wij voor Kitchen Republic de Growth Strategies workshop verzorgd. Het werd een bruisende, interactieve sessie waarin we samen konden sparren over export, kennis en ervaring overdragen en leren van elkaar. Onze belangrijkste tip werd ook nog...

Lees meer
Eeuwenoude fermentatietechniek weer helemaal hot

Eeuwenoude fermentatietechniek weer helemaal hot

Fermentatie is helemaal hip. We zien dan ook steeds meer gefermenteerde foodproducten in de schappen verschijnen. Eigenlijk is fermentatie een heel oude conserveringstechniek, waarbij een voedingsmiddel wordt afgebroken of omgezet door bacteriën, schimmels of gisten....

Lees meer